Konditionsträning

Träning och Hälsa

 

Oavsett vem du är, om du har eller saknar träningsbakgrund, om du är ung eller har mer livserfarenhet - så skall jag ge dig det bästa stöd du kan tänka dig för att du skall nå dina mål!

 

 

Copyright JF Kraftfull utveckling 2014 johnny@traningohalsa.se

Oavsett om du vill igång med konditionsträning, tränar kondition och vill komma vidare eller kanske vill börja med en annan form av konditionsträning än den du idag utför kan jag hjälpa dig med ett program/upplägg.

 

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation, precis som om det skulle vara Personlig Träning med fokus på styrketräning. Vi går igenom bla din träningsbakgrund, mål, ev skador/ begränsningar och lite grundläggande om kost.

Det är väldigt viktigt att du är ärlig med ev skador, mediciner osv under konsultationen. Annars kan jag sätta ihop ett program som inte är lämpligt för dig!

Jag har tystnadsplikt, så det vi pratar om stannar mellan oss, inga undantag.

 

Utifrån konsultationen med de fastslagna målen gör jag sedan ett individuellt anpassat program till dig.

Programmet gör jag mer eller mindre detaljerat, beroende på ditt behov. Det är naturligtvis stora skillnader på ett program mellan en nybörjare och en erfaren person.

Styrketräning är ofta något jag rekommenderar i ett komplett upplägg för konditionsträning. Både för nybörjare och erfarna.

För nybörjare räcker det med några få övningar som utförs i samband med konditionsträningen.

För en erfaren med ofta tuffa mål krävs det lite mer styrketräning. Både för att förebygga skador men också för att klara ”det där loppet” på nytt personbästa!

 

Jag kan vara med dig i löparspåret, speciellt värdefullt vid tex intervall och backträning!